Forum » Receptkommentarer


  • Kyckling i Tunnbröd

    Receptet är skapat av Mästerkocken_EddieMästerkock...

    Kyckling i Tunnbröd

    En lätt rätt att äta som mellanmål eller till lunch är Kyckling i Tunnbröd. Antingen kan du använda kycklingresterna från gårdagen eller så kan du använda bröstfile eller lårfile. Jag använder det som blev kvar av kycklingen från gårdagen i detta recept.
    Läs hela receptet

  • för 13 år sedan (2007-08-27 20:02) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +2

    Tjenare Eddie. Hörru, hur smakar Ayvar? Låter riktigt gott det där!

     
  • för 13 år sedan (2007-08-27 20:32) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    hmm
    Hur ska man förklara det...går inte.

    Men jag kan säga att det finns ett märke som är bättre än alla andra och det är den på bilden Druvan, den är riktigt god och finns i olika varianter och alla är riktigt goda, av de jag smakat.

    Fungerar med de mesta maträtterna på köttbullarna, som pålägg etc etc

    Ge det ett försök :)

    Går inte att att berätta hur det smakar liksom, måste upplevas ;)

     
  • för 13 år sedan (2007-11-05 18:45) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Jag provade nu på mina rostmackor, det där Ajvar. Mitt kylskåp kommer inte längre att någonsin vara utan Ajvar :D Smakade riktigt gott. Den starkaste sorten fick man ta det lite försiktigt med, där gick jag lite hårt det brann till i munnen, men gott! hehe.

     

Du måste vara inloggad för att få skriva i forumet. Bli medlem här!