Skrivet av

Receptet är skapat av fredrik
Gott att äta och enkelt att laga. En perfekt bjudrätt!
Tillagningstid 2 timmar.
Läs hela receptet
Looking good!
Jag undrar när det står : Sätt ugnern på 175 grader och lägg lergrytan i blöt.
Man ska väl ställa in lergrytan i kall ugn och sen sätta på värmen?
Nja det behövs nog inte men det går nog lika bra.
Det viktiga är att lägga den i blöt annars kan den spricka!
Hm kan ju inte se att det finns några vitlöksklyftor med i recepet.
Jag ska testa detta recept idag fast med lite andra kryddor tänkte jag.
Stämmer Skager så jag har fixat det i receptet!
Det var ett omständigt sätt att hjälpa till med stavningen!
fredrik skrev:Stämmer Skager så jag har fixat det i receptet!
Lergrytan ska ALLTID läggas i blöt minst 30.
En ny Lergryta ska Alltid ligga i blöt ca 24 timmar.
precis vad jag letar efter. har inte använt lergrytan på säkert fem år! hör av mej hur det blev