Forum » Receptkommentarer


  • Fläskpannkaka

    Receptet är skapat av CarinCarin

    Fläskpannkaka

    Läs hela receptet

  • för 13 år sedan (2007-09-23 15:22) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Jag brukar hacka lök och bryna lite och blanda i tillsammans med fläsktärningarna. Hoppas du inte tar illa vid att jag ändrade liote.

     
  • för 12 år sedan (2008-07-20 14:51) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner -1

    En riktig pammkakssmet ska ha minst 4 ägg till 8 dl mjölk och 4 dl mjöl; skall vara Special mjöl, innehåller mera gluten, som gör kakan fastare. Tiden är på tok för lång, hälften räcker. Gräddas på nedersta falsen. Ta ut pannkakan efter ca 20 min., låt den kallna, sätt in den i ugnen igen på ca 160 - 170 grader i en 10- 15 min, eller till den känns lite fast i konsistensen, dvs kakan dubbelgräddas vilket gör den fastare.
    Tycker själv inte om " gräddig" pannkaka
    För övrigt är lök i pannkaka mig obekant, men ska prova.

     
  • för 12 år sedan (2008-07-22 16:17) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Leopold: Det vore kanske en trevlig idé om du la upp ditt recept som ett eget, när de nu ändå verkar skilja så mycket så kan man prova båda.

    Jag skulle kunna prova båda, rent vetenskapligt :D

     

Du måste vara inloggad för att få skriva i forumet. Bli medlem här!