Forum » Receptkommentarer
-
Jag brukar hacka lök och bryna lite och blanda i tillsammans med fläsktärningarna. Hoppas du inte tar illa vid att jag ändrade liote.
-
En riktig pammkakssmet ska ha minst 4 ägg till 8 dl mjölk och 4 dl mjöl; skall vara Special mjöl, innehåller mera gluten, som gör kakan fastare. Tiden är på tok för lång, hälften räcker. Gräddas på nedersta falsen. Ta ut pannkakan efter ca 20 min., låt den kallna, sätt in den i ugnen igen på ca 160 - 170 grader i en 10- 15 min, eller till den känns lite fast i konsistensen, dvs kakan dubbelgräddas vilket gör den fastare.
Tycker själv inte om " gräddig" pannkaka
För övrigt är lök i pannkaka mig obekant, men ska prova. -
Leopold: Det vore kanske en trevlig idé om du la upp ditt recept som ett eget, när de nu ändå verkar skilja så mycket så kan man prova båda.
Jag skulle kunna prova båda, rent vetenskapligt