Forum » Receptkommentarer
-
Ser att du använder stekpåse, kanske borde använde sådana lite oftare så slipper man täcka med folie om man inte vill ha det bränt.
Annars ser det Gott ut. -
Haha, jag tror att det är en usel bild bara Jag har faktiskt aldrig provat stekpåse.
-
Ursäkta. Jag ser nu att det inte är stekpåse, utan folie, eller hur? snabb titt = snabbt svar
Hur som helst, det ser frestande ut ska prova i dag kanske. -
Precis! Vi var lite sena med hasselbackepotatisen så steken fick ligga i folie en stund.
-
Shiiit.. nu vart man tokhungrig när man såg detta... kanon käk.. de får bli morgondagens middag
-
Meredith
Hur lång tid ta den här ungefär? Ska ha en stor middag ikväll och det är lite svårt att planera om man inte ha någon idea hur länge de kommer ta tills de är klart!
-
Ledsen för sent svar, men tiden varierar väldigt beroende på storlek på köttbit. Räkna med minst 2 timmar i köket inkl preparering.
Lite sent nu kanske, men det är möjligt att servera denna kall med en varm sås, så du kan laga den dagen före. Typ igår. :/