Forum » Receptkommentarer


  • Stek

    Receptet är skapat av JensJens

    Stek

    En rejäl ugnsstek med pepprig kant.
    Läs hela receptet

  • för 12 år sedan (2008-02-19 10:46) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Ser att du använder stekpåse, kanske borde använde sådana lite oftare så slipper man täcka med folie om man inte vill ha det bränt.
    Annars ser det Gott ut.

     
  • för 12 år sedan (2008-02-19 18:43) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Haha, jag tror att det är en usel bild bara :D Jag har faktiskt aldrig provat stekpåse. :)

     
  • för 12 år sedan (2008-05-04 07:42) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Ursäkta. Jag ser nu att det inte är stekpåse, utan folie, eller hur? snabb titt = snabbt svar
    Hur som helst, det ser frestande ut ska prova i dag kanske.

     
  • för 12 år sedan (2008-05-04 11:49) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Precis! Vi var lite sena med hasselbackepotatisen så steken fick ligga i folie en stund.

     
  • för 8 år sedan (2012-02-11 22:45) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Shiiit.. nu vart man tokhungrig när man såg detta... kanon käk.. de får bli morgondagens middag :)

     
  • för 8 år sedan (2012-11-10 10:38) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0
    Meredith
    Meredith

    Hur lång tid ta den här ungefär? Ska ha en stor middag ikväll och det är lite svårt att planera om man inte ha någon idea hur länge de kommer ta tills de är klart!

     
  • för 8 år sedan (2012-11-10 20:12) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Ledsen för sent svar, men tiden varierar väldigt beroende på storlek på köttbit. Räkna med minst 2 timmar i köket inkl preparering.

    Lite sent nu kanske, men det är möjligt att servera denna kall med en varm sås, så du kan laga den dagen före. Typ igår. :/

     

Du måste vara inloggad för att få skriva i forumet. Bli medlem här!