Forum » Önska recept


Barbacoa


  • för 13 år sedan (2007-10-25 18:56) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Söker efter receptet på Barbacoa som är en grym Mexikansk kött gryta/soppa kan man säga :)

    Mycket smakrik sådan men verkar vara svårt att hitta ett bra recept.

     
  • för 12 år sedan (2008-01-24 17:26) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Tjenare mannen, du verkar verkligen inte få nån hjälp här. Surt!
    Jag tänkte googla lite och se om jag iaf kunde komma med nånting som förslag, men det var ruskigt dåligt med det.
    Ska kolla i några kokböcker vid tillfälle om jag kan hitta någon rätt som ens har ordet barbacoa i sig. :|

     
  • för 12 år sedan (2008-01-31 21:37) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Nää det stämmer men som sagt det är en svår rätt :)

    Ska oxå försöka mig på att Googla lite tror det finns några recept på spanska ska se om Franca kan översätta lite!

     
  • för 12 år sedan (2008-08-16 09:53) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    Hittade nått på eng som kanske kan hjälpa??

    SOUTH TEXAS STYLE BEEF BARBACOA

    1 ½ teaspoons garlic powder
    1 ½ teaspoons black pepper
    1 tablespoon dried oregano
    1 ½ teaspoons chile powder
    1 teaspoon salt, or to taste
    2 ½ - 3 ½ pound bone-in chuck roast

    Just before cooking, mix together the first five ingredients and rub them into all sides of the meat.
    Place some soaked wood chips near the heating element of a water smoker (according to the manufacturers instructions). Pour 3 quarts boiling water into the water pan, and smoke the beef for 4 hours at between 225 and 275 degrees. Check the smoker after 2 hours and add additional boiling water to the pan, if necessary. When done, the internal temperature of the beef should be 160 - 170 degrees. Place the beef in a foil baking pan, seal it with heavy duty aluminum foil, and place it in an oven preheated to 325 degrees. Bake for 1 hour and 45 minutes. Remove the package from the oven, and place it in a large, paper, grocery bag. Fold the bag tightly to seal it and leave it for 45 minutes. (If your foil pan is too large for one bag, use two, overlapping them to completely cover the pan). Remove the meat from the roasting pan. It will literally fall off the bone! Chop and shred the meat into small pieces. Serve with guacamole, salsa, and hot tortillas.

     

Du måste vara inloggad för att få skriva i forumet. Bli medlem här!