Skrivet av

Jaha, då var det dags, nån gång 10 år efter att weblogidén slagit igenom, då går man och blir med blogg!
Vi tänkte väcka liv i den inte-så-använda nyhetsbloggen som vi haft sen start, men börja skriva lite av bloggkaraktär istället för bara nyheter om funktioner.
Vi är några stycken som driver ITköket.se och vi tänkte att vi helt enkelt delar bloggen mellan oss. Jag skriver ibland, ibland Michan, ibland Marcus och vår gamla vän Ramsay har lovat att göra några inlägg från vardagen.
Jag tänkte för min egen del kolla på lite olika köks-tekniska grejjer som jag dels har köpt eller funderar på att köpa. Lite mer fart är att vänta iaf!
På denna dagen måste jag såklart passa på att önska Tom Sjöstedt lycka till som årets kock 2008!
Efter en lång dags slit fick han sitt efterlängtade guld!
På återseende!
det låter väl trevligt med en liten blogg
älskar och läsa sånt andra skirver och även ibland skriva en liten kommentar ;D
så jag tycker ni ska blogga på förfullt
Trevligt!
Har du några uppslag till teman får du gärna maila oss ("Om..." i menyn) så det blir lite hemlis tills vi skriver om det.
Hur är det med husmanskosten, håller den på att försvinna eller ej?
haha ja jag ska maila er om jag har några ideer sitter ju och tillverkar hemsidor i skolan nu
får se om jag kommer på lite smarta tips
Yngve Granath skrev:Hur är det med husmanskosten, håller den på att försvinna eller ej?
Hur långt kan man sträcka sig när det gäller vad som igentligen ska räknas som svensk husmanskost?
På Wikipedia hittade jag detta:
Wikipedia skrev:Exempel på svensk husmanskost är kroppkakor, kalops, rotmos med fläsk, köttbullar, ärtsoppa, pannkakor, inkokt lax, fiskbullar, palt, raggmunk, kåldolmar, surströmming, rabarberkräm, nävgröt, skånsk äggakaka och pytt i panna.