Forum » Receptkommentarer


  • Grillad entrecôte med pommes

    Receptet är skapat av MarcusMarcus

    Grillad entrecôte med pommes

    Härlig sommar mat
    Läs hela receptet

  • för 13 år sedan (2007-09-13 22:19) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Ser lite torrt ut på något sätt.

     
  • för 13 år sedan (2007-09-13 22:47) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0

    kanske ser ut som så på bilden.. MEN så är verkligen icke fallet :)
    mycket saftiga köttbitar, speciellt tillsammans med "bea-såsen"!

     
  • för 13 år sedan (2007-09-15 00:27) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Finns ju ingen sallad :(
    Tallriksmodellen är väl utgångspunkten för alla rätter på denna sida :P

     
  • för 13 år sedan (2007-09-15 12:15) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    Tallriksmodellen, haha. +1.

     
  • för 13 år sedan (2007-09-16 20:42) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1

    hahah ´bra där :P

     
  • för 11 år sedan (2009-02-07 13:10) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +1
    stillton
    stillton

    haha.. är det här ett recept?
    jösses...
    "bearnaiesåspulvret i youghurten"...

     
  • för 8 år sedan (2012-06-17 09:33) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner +2

    Det här receptet lämnar mycket i övrigt att önska. För det första ser köttbitarna på bilden förskräckliga ut. Brända och utan grillränder. 300 g entrecôte till tre personer, d v s 100 g per person. Detta betyder ca 80 g efter grillning. Råvikten bör vara mellan 175 och 200 g. Alltså 500-600 g till tre personer. Således dubbelt så mycket som i receptet. En halv flaska grillolja till tre entrecòter? Komplett vansinne. Då lär det bli eldsvåda i grillen. Och så att blanda bearnaisesåspulver i youghurt. Det är nog - trots allt - receptets värsting. Fy tusan...

     
  • för 7 år sedan (2013-04-28 17:01) Bra inlägg? Rösta upp Rösta ner 0
    Anonym


    Det är sanslöst att man kan rekommendera att använda påssås när det är så enkelt att göra egen bea

     

Du måste vara inloggad för att få skriva i forumet. Bli medlem här!